Nu är det över, hoppas på lugnare tider

Nu är julen över för iår..
Den har varit mysig men stressig och det är som vanligt skönt att det är över=)
Har haft hjärtklappning ett par veckor nu och jag hoppas att det går över nu när vi snart går in i januari och lugnet lägger sig hemma och på jobbet..
 
Förutom jobb och julfirande så har jag hunnit rida ett par gånger, det är mörkt och kallt men det är bara att göra det och det känns bra att vara tillbaka i sadeln igen och med siktet inställt på våren så går det bra=)
 
Reflexer reflexer
 
Mörker
 
Fortsatt mörker och så var det minusgrader och snålblåst och jag hade glömt hur mycket kläder man behöver ha på sig när det är så kallt....
 
Imorse skrittade vi ute på fältet, det var glashalt men i skritt gick det bra, imorgon får jag slänga på broddarna.. Han var duktig iallafall=)
 
Såhär fluffig blev hans svans när jag tog ut flätan imorse=)
 
Hästarna fick lite godis i julklapp och så hade jag beställt ett pannband till Schackis, från Kyro Riding Gear
 
Superfint=)
 
I måndags var jag och lämnade blod, fick en liten julgåva från dom=)
 
 
Igår var vi hos pappa på den numera traditionella annandagsgrillningen=) Jag är inget jättefan av julmat, att äta det ett par gånger räcker gott och väl och att äta grillat under julhelgen är så fantastiskt gott=)
 
Idag har vi inte gjort mycket, tittat på tre filmer=) Första var Forrest Gump som jag faktiskt aldrig sett men nu har jag det och den var ju väldigt bra=) Sen har vi sett bägge Hobbitfilmerna och imorgon ska vi se den tredje och sista på bio tillsammans med Madde och Nisse=)
 
Nu hinner jag inte skriva mer, batteriet börjar ta slut på datorn.. Här kommer några bilder:
 
Såhär vackert var det en morgon när jag kom upp
 
 
 
 
 
Gilectras mamma Emelie var här i veckan och hälsade på sitt hjärta♥
 
Hästarnas julkrubba
 
 
God Fortsättning