Tisdag 2011-05-31

Hej Hej! Har inte hunnit uppdatera på några dagar nu... Så här kommer en snabb uppdatering:

Fredag: Var i stallet tidigt innan jobbet och byggde upp tre hinder i ridhuset och hoppade Schackis litegrann, han var jätteduktig och det var väldigt roligt=) Jag har nästan glömt hur det är att hoppa en normal häst som faktiskt kan galoppera och inte hittar på andra konstigheter, så det var fantastiskt roligt=)

Visade bilen för Sotta-Bengt det var mest deprimerande men nu är den lagad iallafall.. Sen åkte jag till jobbet och det var en stressad dag, hade mycket att göra men det gick fort att jobba sina åtta timmar iallafall=)

Lördag: Var i stallet tidigt, red i ridhuset. Tog av stigbyglarna (läste i Angelica Augustssons blogg att hon brukar rida utan för att förbättra sitsen och för att komma åt hästen bättre med benen).. Jisses vad trött jag blev i ljumskarna men jag kom runt han på ett helt annat sätt och fick en helt annan sits så det kommer jag att fortsätta med när jag rider markarbete!

Vi var en sväng på stan (systemet) och på Granngården och köpte havre, sen blev det McDonalds-lunch och vilade lite på soffan efter det... Sen var det dags att göra sig iordning för festligheterna hos Johanna och Martin! Festen var kanonkul och jag blev lagom, tyckte jag, berudas och kommer t o m ihåg hur jag kom hem (en bit som ofta faller bort) men ändå så förtjänade jag tydligen att sitta/ligga på toaletten hela morgonen och kräkas bl a... Fyy faan säger jag bara.. Tror inte jag tål alkohol längre? Är inte jättesugen på att dricka igen på ett bra tag.. Det blir ofta såhär nuför tiden, det är väl åldern.. Hur som, skitrolig fest!

Söndag: Inleddes som sagt på toaletten.. När Simon hittade mig på toalettgolvet så övertalade han mig att gå och lägga mig i soffan (han var mest kissenödig tror jag), jag låg på soffan flera timmar och sov i omgångar.. Till slut så tog vi oss ut och åkte och lämnade min bil hos Sotten, fixade i stallet och sen handlade vi, sen hem och lägga oss på soffan igen.. Ingen innebandy blev det heller..

Måndag: Jobbade, sjukt trött när jag kom hem.. Vi åkte och handlade sen åkte jag till stallet och sen blev det soffläge igen, somnade en smula=)

Idag: Jobbade till 15:00 sen hem, byta om, äta en banan, åka till stallet... Red på gräsbanan idag och han var hur fin som helst, jag satt mest och njöt faktiskt=) Även fast det blåste jättemycket, hans kompisar gick i hagen jämte och gräsklipparen körde runt oss så lät han sig inte störas, helt underbart=) Red utan stigbyglar idag med och det var lite mindre jobbigt idag=)
Sara och hennes kompis cyklade förbi när jag red så jag stog och pratade med dom en stund också, fint med en paus i ridandet ibland..

Nu är jag hemma, duschad och äten!

Höres!

Dagens djur:

Liten apa - vi har köpt en ny hårddisk, Lacie Rikiki