Om tiden vill ifatt

Nu har det sprungit iväg en massa dagar sen sist, vart tar tiden vägen?
 
Helgen som var har jag jobbat, som vanligt när det är min tur att jobba helg så saknas det personal, denna helgen fanns det dock en riktig och väldigt otäck förklaring=(
Men trots att vi var lite korta i rocken så gick det fint=)
 
I lördags var vi på årets senaste kräftskiva hemma hos mamma och H, skitgoda kräftor och trevligt sällskap i vanlig ordning=)
Trots att det blev ganska "sent" så gjorde det inte så mycket eftersom jag fick en bonustimme att sova innan det var dags att åka och jobba igen=)
 
Schackis har vilat i helgen, igår skrittade jag han i ridhuset eftersom det var kolsvart och det ösregnade ute när jag kom till stallet (nackdelen med "bonustimmen")..
Idag red jag ner till stranden och red lite i en hage där islandshästarna brukar gå på sommaren, där är lite ojämn terräng vilket Schackis behöver nu, han har nämligen ingen aning om vart han sätter fötterna..
Sen travade jag lite i knädjupt vatten, sen skrittade vi hem igen=)
Han kändes pigg och fräsch!
 
När jag var klar i stallet åkte jag och tvättade bilen och städade den invändigt, skönt att ha gjort det=) Imorgon ska han servas..
Han har fått mycket kärlek denna månaden=)
 
Tänkte tvätta transporten i helgen.. Hur gör ni när ni tvättar er transport?
Tips är välkomna!
 
Har beställt ett par Back on Track-lindor till pälsen..
Han har fortfarande kvar två gallor i bakbenet, hoppas att lindorna kan hjälpa lite.. De ska tydligen vara effektiva på hästar som har haft kotledsinflammation=)
 
Nu är det väl snart dags att krypa till kojs?
 
Sov gott!