Återbesök #2

Idag har jag och Schackis varit på återbesök igen.. Det kändes ovisst att åka ner idag, om han inte var bra så visste jag inte vad nästa steg skulle bli.
 
Det var samma visa som sist, skritt och trav rakt fram, longera på mjukt underlag, böjprov bägge framkotor och sen longering på hårt underlag och det gick bra! Han var lite stel men ingen hälta syntes=) Så otroligt skönt!
 
Jag fick ett 6-veckorsschema med en igångsättningsplan och om han känns bra efter det så sa hon att det finns inget som säger att vi inte kan träna och tom tävla igen=)
Jag har ingen brådska att sätta igång honom så jag börjar med en veckas skritt och sen kommer vi ta det i en takt som känns bra för oss..
Hovslagaren kommer nästa vecka, då ska han få på sig sulor som stötdämpar lite för att underlätta..
 
En stor stenbumling föll från mina axlar idag, visste inte hur stor den var innan den försvann..
 
Friskförklarad pälskling betar gräs innan hemresan♥
 
Det var längesen jag bloggade nu, motivationen har inte varit på topp, för någonting, men nu kanske det vänder?
Våra hektiska helger är äntligen över, det har varit roligt men det ska också bli fantastiskt i helgen när jag jobbar att bara vara hemma på kvällarna och göra ingenting=)
 
På jobbet har sommarhandeln kommit igång med full kraft så det är verkligen skönt med två lediga dagar efter tre långa, stressiga dagar..
 
Jag kommer knappt ihåg vad som hänt det senaste så här kommer lite bilder sen sist:
 
 
 
Midsommartårtan som mamma bakade, fantastisk=)
 
Det blir mycket smooties nuförtiden
 
 
Reinhold♥
 
 
 
Farbror Frans chillar i biblioteket=)
 
 
 
Sista omgången av Sugar Cup gick på Rundestens gård och jag hade finfin utsikt över radiomasterna när jag var hindervakt=)
 
När jag körde hem från veterinären idag så krånglade Sveriges Radio-appen så jag kunde inte lyssna på Sommar i P1 så jag slängde på en gammal spellista på Spotify istället och så kom Lightning Crashes med Live och helt plötsligt så kunde jag inte sjunga med längre för tårarna rann ner för kinderna, glädjetårar och antagligen var det i det ögonblicket som jag insåg att nu är det över, allt är bra igen.. Älskar denna låten♥