Laddar med D-vitamin

Vilken fantastisk dag det är idag! Jag gick upp tidigt och släppte ut hästarna och fixade stallet, sen kom mamma och Annelie och skulle rida.. Vi gick en promenad och Schackis fick agera ridskole/invalidhäst och han var ju supersnäll i vanlig ordning=)
Sen drack vi kaffe ute i solen innan dom åkte vidare=)
 
Sen placerade jag mig på gräsmattan  och har legat där tills nu, bränner lite här och var så jag får nog vila huden en stund så nu sitter jag i skuggan under ett träd och skriver=)
Planen för dagen har varit att göra så lite som möjligt och det går bra änsålänge!
 
Jag tappade min mobil i toalettstolen i lördags morse så nu ligger den på tork... Startade den igår och då kom den inte åt nätverket så helt frisk är den inte och när man stänger av den så startar den sig själv hela tiden så den får ligga på tork en stund till... Nu har jag min iPhone 4 som är ganska trött i jämförelse men det duger sålänge.. Hoppas hoppas att HTC repar sig..
 
 
Denna veckan är en intensiv tävlingsvecka, vi tävlar torsdag, lördag och söndag=) På lördag startar jag som nummer 2 i första klassen och den börjar klockan 08:00, det är liite tidigt för min smak, får ju gå upp i ottan för att ens vara vaken vid den tiden.. Fokus på övrig ridning denna veckan är mest att ta det lugnt så han orkar med alla tävlingsdagarna, inte ta ut han i onödan.
 
Efter den intensiva helgen så åker jag till Stockholm på måndag och ska hänga med Samsung när de visar upp sina nya fräcka tv-apparater mm i Friends Arena, ska bli spännande=) Förmodligen kommer jag sova över på hotell och åka hem på tisdag... Jag är ju en sån mes så jag blir asanervös när jag ska ut på äventyr så jag ser detta som en nyttig träning plus att jag kommer få träffa mina kollegr som har samma tjänst som jag i övriga NON-butiker, kul att få ett ansikte på dom=)
 
Våran renovering av uterummet går framåt, nu ska det bara läggas sista raden med golv och upp med lister så är det klart! Ja, inredas ska det ju givetvis också=)
 
iPhone och min dator kommunicerar inte superbra så jag har inte så många bilder att visa men denna tog jag iallafall på Reinhold imorse, tröttpälsen:
 
 
 
Såg till min stora glädje (och lycka för TV4 eftersom jag kanske hänger kvar en säsong till) att Love Antell aka Florence Valentin ska vara med i Så mycket bättre iår=) Han har ju bl a gjort fantastiska Pokerkväll i Vårby Gård och även denna guldklimp, Spring Ricco:
 
 
 
Tack för mig!