Kasta stenar i glashus

Oj, nu var det ett tag sen jag uppdaterade här...! Och med tanke på hur irriterad jag blir när jag kommer in på mammas och Maddes bloggar som nästan aldrig uppdateras, så borde jag nog fylla på här för att inte kasta stora stenar i litet glasigt hus....

Jag skulle sovigt för längesen så det blir bara en kort uppdatering i punktform:

* Vad gör jag just nu? Jo, jag sitter och lyssnar på Bow Down Mister med Boy George, fick ett stort sug efter den låten när jag körde hem innan... En skiva med den på ska letas fram innan jag beger mig till jobbet imorgon!

Senaste dagarna har jag:

*Firat ett kvarts år med bästaste hjärtanet som finns=) Vi var ute och åt, sen myste vi och kollade på film... Kvalitetstid är viktigt=) Jag är så himla glad att jag har träffat Simon, han är den finaste man kan tänka sig... Och han tycker om mig, även fast jag är lite konstig.. Han tycker att jag är söt när jag rynkar näsan när jag skrattar, (en detalj som jag själv avskyr hos mig själv), han tycker att jag är söt när mitt hår står på ända, han tycker att jag är fin i mina röda jobbarbyxor, bara en sån sak gör ju att han är värd att älskas=)

Jag och Hjärtat=)

*Jag har jobbat, det blir inte mindre än sex dagars arbete denna veckan, dessutom börjar jag klockan 8 på morgonen, det är jag inte så van vid, brukar ju börja halv tio som tidigast=) Men jag tycker att det är jätteskönt att börja så tidigt, de första timmarna går så ruggigt snabbt så det märks inte att jag jobbar 1,5 timme längre än vanlig tid... Igår fick jag jobba över i en timme för att vi skulle hinna få ut leveransen som bara var 4,5 timme sen..

*Jag har sagt upp Wictor, så nu är jag hästlös igen.. Känns skönt, men samtidigt lite jobbigt... Kommer att sakna den hästen, han är ju världens mysigaste, så länge man slipper sitta på han=) Mari tog det bra iallafall, hon var tacksam för all hjälp hon fått och skulle försöka sälja han så snart som möjligt...

*Jag har premiärtränat på Friskvågen.. Var där i måndags på ett pass Bodybalance, det gick fint=) Martin Plastbror och hans flickvän var också där för första gången, så vi var nybörjare ihop kan man säga...

*Igår firade vi Simons pappa som fyllde år, jag var aptrött efter jobbet så släktkalas var inte riktigt vad jag hade hoppats på, men det gick bra=) Det var bara vi, hans föräldrar, mormor och hans bror med flickvän och fyra barn, så det var inte så himla många iallafall...

*Idag lunchade vi ihop på Stantons, JP och Larsson anslöt sig också=)

*Min älskade, älskade jobbkniv ramlade i betonggolvet igår och gick sönder så jag hade sorg ett tag och bestämde mig för att gå och köpa mig en ny idag, så jag och hjärtat gick till Lantmännen och efter mycket om och men så hittade jag ett kit med fyra jättefina knivar och de kostade endast 10:-! Sanslöst billigt=)

*Nu ska jag sova! Imorgon blir det mer jobb och sen sov hos hjärtat, på fredag blir det ännu mer jobb och på kvällen ska jag, Madde och Jossan på WINNERBÄCK i Göteborg=)

Låttips: Black Ingvars har gjort entré i det svenska folkhemmeit igen, via Dansbandskampen, programmet där jag inte fattar nåt om upplägget, är det meningen att redan etablerade band ska vara med?  Jaja, det hör inte hit.. Här har ni låten som de tävlade med i Melodifestivalen 1998, Cherie: