Valborg.... Grattis Kungen!

Kviddevitt!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet... Har hunnit vara i stallet och rida på fältet med Wictor, den schizofrena hästen... Första varvet var han helt dum i huvet, så som han kan vara ibland... Men när jag vände och red åt andra hållet så blev det en helt annan häst... Han kunde trava i normalt tempo, ibland nästan i undertempo, och gick på tygel, visserligen en smula lågt men det brydde jag mig inte om, han hängde inte på bettet, jag kunde ge efter och han låg kvar... Sån gick han sen i tre varv! Eller han blev lite stark ibland, men det var bara några gånger... Och sen kunde han skritta ett helv varv och blev knappt svettig... Det är de små stunderna som gör att jag orkar fortsätta med han, plus att han ju sköter sig finfint på tävlingarna=) Och att han är så fin... Och att han är världens goaste häst att hålla på med...

Nästa tävling som är inbokad är nästa lördag, den 9:e maj i Hermanstorp... Då ska vi debutera på 1m=) Jag frågade Mari idag om vi kunde göra så som jag har planerat eftersom jag jobbar den dagen också... Alltså att vi ser till att jag får starta bland de första och att Mari och Lollo tar hand om W sen så jag kan åka direkt till jobbet efteråt... Då räcker det att jag börjar någon timme senare=)
Och nästa tävling efter det är den 16:e maj i Harplinge... Samma dag som 20km Hoffman = jag får hoppa över det äventyret... Men jag tänkte att jag kan ju gå ut på kvällen ändå=) Tävlingarna kommer faktiskt i första hand, det är väl det minsta jag kan göra... Det är ju inte direkt så att jag tycker det är tråkigt heller=)

Nej, nu ska jag åka och stänga in mig i plåtbunkern i Ullared... Där blir nog varmt och gossigt idag=)

Låttips: Min Deportees-älskande läsare gav mig en länk igår till en video med en ny låt som jag aldrig hört förut=) Will You Talk (If I Listen) heter den och är ju i vanlig ordning väldigt bra=)