Grattis hjärtat!

Tjo!

Skulle faktiskt uppdaterat en smula härom kvällen, men det gick inte att logga in på sidan, så jag ska försöka sammanfatta vad som hänt de senaste dagarna.

Inte för att jag vet var ska ska börja, men ändå.

I fredags vaknade jag hos hjärtat, var helt död på jobbet, hade huvudvärk och allt var väldigt jobbigt och motigt, en liten reflektion gjorde jag dock... Vi hade tjyvs i butiken som fick med sig diverse tekniska prylar... Strax efteråt, eller kanske samtidigt som Securitas och JP jagar tjuvar på byn, så står det en dam i min ganska så långa kö, när hon kommer fram så visar hon upp sin medhavda Gekåskasse, ler och går utan att handla nåt... Det är skillnad på folk och folk....

Efter jobbet så kom hjärtat hem till mig en stund, sen sov jag.. Igår åkte jag till stallet på förmiddagen och red bägge hästarna... Den bruna red jag i ridhuset, han var dum i huvet... Men till slut gjorde han som jag ville.. Wictor red jag bakom skolan, i skogen och två gånger i backen, sen hem igen, han skötte sig fint=)

Sen åkte jag hem och gjorde mig hel och ren och sen åkte jag till Roland som fyllde 41 år, grattis=) Fick massa god fika där... Sen åkte jag till Ullared, vi skulle ha överraskiningsfest för hjärtat som fyller 25 år idag.. Adam och JP var där när jag kom och de hade avslöjat dagens aktiviteter och han var lite lagom nöjd kan jag säga... Han hade förväntat sig att vi skulle till Falkenberg och festa=)

Vi gick ett varv på byn, via 10 stationer och han var motsträvigaste katten i stan i början, vägrade ha på sig shotbältet, vägrade dricka shottarna och ville bara gå hem hela tiden... Jag fick hjälpa han med de första shottarna, sen gick det lite bättre=) Han genomförde alla sina uppdrag och var jätteduktig, jag försökte stötta så gott jag kunde... Shotbältet hade han dock bara på sig i ca 30 sekunder sen var det omöjligt att få på det igen... Men han lyckades tömma det innan kvällen var slut iallafall=)
När alla uppdrag var slutförda så gick vi och åt på PP´s, sen hem till Johan och Malin... Sen blev någon, om möjligt, ännu mera motsträvig så jag fick gå med han hem, försökte vara en stöttande och uppmuntrande flickvän, det gick väl lite sådär kan man tycka... Men nu vet jag... Han tycker inte om att fylla år... Och han tycker definitivt inte om överraskningar... Ska aldrig utsätta han för det igen=)

Idag var han på lite bättre humör, iallafall när han hade fått i sig lite frukost=) Jag är hemma och umgås med katten nu.. Tanken vara att vi skulle gå ut och äta idag, men jag vill inte att han ska känna sig tvingad, så han får välja helt själv vad han vill göra, vill han ligga hemma i sin soffa och kolla på Seinfeld så får han göra det... Bara jag får vara med=)
Grattis hjärtat! Nu är det ett helt år kvar till nästa födelsedag=)

Jag hade iallafall väldigt roligt igår=) Jag fotade en hel del, får väl se hur dom bilderna blev=)

Nu ska jag nog lägga mig i sängen en stund och kolla på M.A.S.H=)

Låttips: