Vår!

Det har väl knappast undgått någon att våren är här med all sin glans=) Det känns som att folk är extra glada iår för att den äntligen har kommit och det är väl kanske ingen överraskning efter den vargavintern som var...

Jag har sagt upp min lägenhet! Det känns lite tokigt men jag kom fram till att det nog var det bästa alternativet trots allt.. Det är änsålänge 141 st som anmält sitt intresse om den så jag hoppas att få den uthyrd from 1 juni=)

Imorgon är jag ledig, då ska jag göra försök nr 3 med att byta däcken/ köpa nya däck på Emte.. Det kommer en farbror från Varbergs Bostad som ska besiktiga min lägenhet  klockan 10 och innan dess tänkte jag åka till Lindhov och rida lite=) Var där i torsdags och hälsade på Mari och hon sa att jag väldigt gärna fick komma och rida om jag ville! Börjar få lite abstinens.... Bara lite... =)

I lördags var jag och bästaste hos Madde och Nisse på middag=) Trerätters dagen till ära! Det var jättegott och mysigt=) Sen gick jag och Simon på bio, vi såg Clash of the Titans, den var helt okej, kanske inte behövde bemödat sig med att göra den som en 3D-film, men klart sevärd... Men det räcker kanske att se den hemma på din tv som inte är 3D=)

Vi skulle egentligen sett Alice i Underlandet, men den går tydligen bara klockan 17, så den ska vi se på onsdag istället...

Sådär ja, en kort uppdatering idag=)

Ut och njut i det fina vädret nu!