När 6 blir 7 =)

Detta är ett inlägg som jag har funderat över länge om jag vill och ska skriva eller inte, men nu har jag bestämt mig för att ja, jag vill skriva det så här kommer det:
 
I mars kommer vår familj att gå från 6 medlemmar till 7 och då är det ingen ny häst eller katt på väg in utan en liten liten människa♥
Vi är såklart överlyckliga men det är också många andra känslor som kommer och går under tiden, det är en lång tid man är gravid (tycker jag redan nu!) och man hinner tänka väldigt mycket=)
Nu har det sjunkit in ordentligt och ju längre tiden går så längtar vi mer och mer, eller iallafall jag=)
 
Jag har haft en väldigt bra graviditet såhär långt *pepparpeppar*, första veckorna mådde jag lite illa på morgonen, var väldigt trött och det är jag fortfarande i perioder. Vissa dagar går jättebra och jag orkar både jobba och rida utan bekymmer, andra dagar är jag helt slut och orkar inte ta mig för något alls. Det som jag har tyckt varit jobbigast har varit hungern, den kom tidigt och har väl först nu börjat plana ut lite men jag har verkligen behövt äta hela tiden. Frukost, gärna två frukostar, lunch, kvällsmat och däremellan ungefär 8 mellanmål.
Jag tycker att det är bland det tråkigaste som finns att äta så det har varit jobbigt på många sätt men som sagt nu har det lagt sig lite och jag äter lite mer normalt=)
 
Rider gör jag som sagt fortfarande och tänker fortsätta med det så länge det känns bra.. Jag har fått sänka kraven och har som mål att rida 4 dagar i veckan, oftast blir det bara 3 men det får vara okej ändå=) Nästnästa vecka har vi sista hoppträningen för iår sen får vi se om jag orkar vara med när det drar igång igen i januari..
Mamma är en ängel och hjälper mig med mockningen de dagar som jag jobbar♥
 
På jobbet går det bra, jag orkar/kan dock inte lyfta lika mycket som tidigare vilket är väldigt frustrerande eftersom det är en stor del av mitt arbete.
Men nu har jag och kollegan bytt lite arbetsuppgifter så han kommer att ha ansvaret för exponeringar, lagret, leveranser mm och jag kommer att vara ansvarig för schemat vilket passar mitt tjocka jag bra=)
 
Vi är som sagt väldigt glada och förväntansfulla, nu vill man bara snabbspola fram till slutet på februari=) Vi har insett att det absolut inte är en självklarhet att bli gravid, det är inte som på film. Iallafall inte för oss, men när det väl tog sig så var vi försiktigt hoppfulla och tacksamma och nu vågar vi tänka framåt♥
 
Så, då var det sagt=) Många av er vet om det sen innan men det kommer säkert som en nyhet för vissa av er=)
 
                                              
Bebis går under arbetsnamnet Hallon, vi får se hur länge det hänger i, vi har inte så många namn i skrivande stund, eller bara ett namn rättare sagt=)
 
Kram på er♥