En oväntat bra dag=)

När klockan ringde imorse så trodde jag för en kort sekund att jag försovit mig men i själva verket vaknade jag för ovanlighetens skull i samma stund som den började ringa... Snoozade i vanlig ordning (jag är världsbäst på att snooza) i ca 45 minuter och faktumet att det bara var torsdag gjorde det extra tungt att lämna den varma gossiga sängen... Men men, bara att släpa sig upp och åka till jobbet..
 
Fick ett sms från Biolight-Anna: "Schackis är nu klar, visade inget alls och har kollat hela benet både insida och ut =) Bara kör på"
Så jäkla skönt! De första behandlingarna reagerade han ganska starkt men det har blivit bättre och bättre och nu markerar han alltså inget alls=)
 
På jobbet gick det bra, fick gjort mycket och det flöt på bra=)
På lunchen kikade jag på Facebook och fick se att vinnarna var utsedda bland de som tippat på vilka vinnarna skulle bli på Ryttargalan igår, jag kände på mig att min rad var ganska stark och mycket riktigt, jag vann!
En helårsprenumeration på Hippson=) Väldigt roligt tycker jag! Kanske ska testa att tippa på annat....?
 
Imorse kom jag på att jag glömt påminna min hovslagare om att sko min päls och sen har jag glömt det hela dagen men när jag kom till stallet så hade han fått nya fina skor=)
Skönt med en hovslagare som kommer när han ska!
 
Idag hade jag bestämt att inte rida i ridhuset, det är tråååkigt, så jag tog på mig och pälsen reflexkitet och så red vi ner till stranden, skrittade lite i vattnet och körde lite trav o galopp i sanden, han var jätterolig att rida, pigg o gla' men ändå lydig och fin=) Älskade päls!
 
Ja, en bra dag helt enkelt..
 
I söndags hoppade vi!!! Förtsa gången sen i somras=) Satte upp tre stuts, väldigt låga men höjde lite lite på slutet=) Han var jätteduktig och verkade tycka att det var roligt=)
Red över lite cavaletti innan jag började hoppa...
Tänkte hoppa honom lite i helgen igen...
 
Cavaletti
 
Högre än så här blev det inte
 
Här kommer pälsen:
 
Sötnos=)
 
Idag har det typ varit snöpremiär här på västkusten=) Väldigt lite men jag har sett dom, snöflingorna...
Jag hoppas på en kall december så man kan få en liten känsla av jul iår=)
 
Det var det hela för idag, var rädda om er=)