24 år

Igår fyllde jag 24 år=) Hade den bästaste födelsedagen på många år!

Vaknade i armarna på min älskling som frågade om vi skulle ha presentutdelning så fort han märkte att jag var vaken.. "Ja" svarade jag såklart, det är väl inget man behöver dra ut på? =)

I den tunga paketen låg ett Nintendo DS XL! Och så fick jag ett Mariospel till=) Löjligt glad började jag spela och sen fortastte jag att vara på fantastiskt bra humör hela dagen, vilket sällan inträffar på min födelsedag=)
Kan vara så att Simon tröttnat på mitt jag-saknar-Mario-tjat och inte såg någon annan utväg=) Blev iallafall väldigt väldigt glad för presenten!
Det är ju i stort sett den enda nackdelen med PlayStation, att inte Mario går att spela... Eller enda nackdelen med Mario, att han bara kan spelas på Nintendo?

Dagen sprang iväg fort.. Vi var ett varv på Gekås (det var fruktansvärt), ett varv på Ica och eftersom dom inte hade några jordgubbar så fick vi gå till Närbutiken med.. Sen hem och städa och baka tårta och äta, till slut var klockan dags-för-duschen..

Sen kom gästerna inramlandes (Johansson/Carlsson, Dahlin/Gemrud, Dahlin/Larsson och Jensens), fick massa paket och det åts tårta och godis hej vilt=) Det var jättemysigt med alla här även om det blev lite trångt i vår lilla lägenhet...

När alla gått hem utom Madde och Nisse så hade vi lite tårta över så vi bjöd hit Johan och Malin med, myys=)

Här kommer lite bilder på mina fina presenter:

Halsband från mamma och Håkan

Navelsmycke från mamma och Håkan

Halsband/klocka från Dahlin/Gemrud (eller mest från Tira=) Fick även en reseguide till Skottland som vi ska åka till i september!

Pengar från svärföräldrarna=) Fick en jättefin blomma också!

Armband från mamma/Håkan

Ser ni vad det står? Jag ska på Roxette!!! En gammal konsertdröm som går i uppfyllelse=) Tack Madde och Nisse! Roxette på hemmaplan kommer bli grymt=)

Mario och jag=) Tack älsklingen!


Tack för alla gratulationer igår och tack ni som var här och firade mig=)
Nu har jag semester och idag har jag inte gjort något vettigt alls=)