Sjuk....?

Det senaste har jag känt mig lite halvkrasslig..
Jag har mått illa, haft ont i hjärtat, huvudvärk, ont i magen, det svartnar för ögonen mm... Jag tror det är dags att hälsa på farbror doktorn.. Men jag har inte så stor tillit till dom, antagligen kommer dom att ta ett blodprov och lyssna på hjärtat, sen går jag därifrån och får senare ett samtal att allt är som det ska.. Men det kan det ju inte vara...?
Jag är trött på att sitta på lektionerna och känna mig spyfärdig, inte kunna göra saker för att det hugger i hjärtat, inte kunna träna för det svartnar för ögonen...
Får nog ge det en chans iallafall...

Ingen uppdatering igår.. Det beror på att jag städade hemma, sen åkte jag till mamma och Håkan och hade fredagsmys med dom, även Melvin och Elma var där.. Sen åkte jag om Madde och Nisse och spelade några partier Buzz, plötsligt var klockan halv två=)
Gissa om jag har sovit gott inatt=)

Idag lär det inte hända särskilt mycket, tänkte plugga lite, men vet inte på vad, kanske marinbiologin som jag har prov på på fradag, måste undra hur det provet är upplagt, vi skulle haft ett övningsprov igår, men lektionen var som sagt inställd.. Det är iallafall musslorna vi ska ha prov på...


 Vivipar strandsnäcka  Taggig Hjärtmussla  

 Pelikanfotsnäcka


Haha, såg precis på Semestersvenskar, som förövrigt är ett skitkasst program, att en familj klagade för de hade bara fått ett rum, med det stog dubbelrum på biljetten, hur korkad får man egentligen bli? "Ni får ju tänka på det, skriva något annat på biljetten i stället, typ dubbelsäng, annars tror man ju att man får två rum" Tråkigt att sova i samma rum som barnen hela semestern=)


Nej, plugga var det ja.....

Låttips: Fast Car med Wyclef Jean och Paul Simon!

Fast Car