Grattis!!

Till mig och min älskling! Idag fyller vi 1,5 år=) Bra jobbat av honom att stå ut och orka med mig.. Det är nog inte en dans på röda rosor alltid=)

En dag som denna har jag firat med att vakna med hjärtat i halsgropen i tron att jag försovit mig (klockan var 09:37), sprang in på toaletten, ringde jobbet men ingen svarade (tyckte det var lite konstigt att ingen ringt och efterlyst mig) försökte tänka klart en stund och då insåg jag att det ju faktiskt var måndag idag och inte söndag, vilket betyder att jag började klockan 12 istället för 09:30... Gick skamset och la mig en stund igen, fortfarande med hjärtat i halsgropen...

Passar även på att slänga in både huvudvärk och mensvärk idag, varför inte ta allt på samma gång liksom?
Ikväll när jag kommer hem från jobbt så har min bästatse fixat hemmagjorda hamburgare=) Och till på köpet är jag ledig i dagarna två! Imorgon ska vi till Blodcentralen för Simon ska se om han kan bli blodgivare=) Jag tycker personligen att alla som kan ska ge blod och även om hans blod inte är bra nog så har han ju iallafall testat=)
Kanske kan unna oss en mumsig middag eller fika på stan med?

På onsdag tänker jag vara tokledig = inte göra ett något...

På fredag ska jag till stallet och rida lille Calle=) Jag börjar jobba klockan 12 då så det får bli ett morgonpass... Det är synd att han inte bor lite närmre mig för då hade jag kunnat rida lite oftare, nu är det en ganska så bra bit att köra.. Men men, det är ju värt det när man väl är där=) Red han i fredags och han var sjukt fin! Han är så himla go att rida när han är på rätt humör=)
Efter stallet så var jag hos mamma en sväng på lunch, fick jättegod spätta med räkor och romsås till bl a..

På lördag ska jag till Madde som har tjejfest för att fira sin 30-årsdag! Jag jobbar även hela helgen så det blir nog ganska lugnt för min del.. På söndag hoppas jag kunna vara med på innebandyn med jobbet, om inte Tira ska ha sitt kalas då... Den som lever får se=)

I torsdags städade vi ut allt vad julen heter, såå jäääkla sköööönt=) Jag hade fått mina nya fina gardiner och köpt lite nya dukar så nu är det lite mer vårigt och mysigt=)
Var även i stan en sväng och lämnade blod...

Handboll då.... Sverige är i Semifinal!! Så jäkla gött och oväntat=) Känns som att dom är värda lite framgångar nu, dom har kämpat i många år för detta=) Imorgon möter dom Danmark, en match som dom, för en gångs skull, inte måste vinna!

Det var bra så, tack=)