Januarisemester

Idag går jag in på min andra och sista vecka semester..
Det har varit fantastiskt att vara ledig, jag har vilat ikapp och fått gjort en massa grejer som jag har planerat=)
Förra veckan hann vi bl a åka till Ikea, tömma blivande barnrummet, börjat måla där, jag har storrensat i mina garderober så nu får mina kläder plats igen, tvättat hästtransporten (det kom en och annan svordom och ett gäng tårar innan det blev klart), varit hos barnmorskan igen (allt var som det skulle=) och så var jag hos tandläkaren, även där var allt bra, inga nya hål och de slipade till min lagning från förra året så förhoppningsvis ska den bli bättre nu=)
 
Tänk vad man hinner och orkar med när man får sova sina 18 timmar per dag=)
 
Det har ju varit Nyår också! Den firades helt enligt tradition, jobb först och sen var vi hos Madde och Nisse..
Erik och Anna var där också såklart=) Klädkod: Myskläder. Vi åt god mat och så spelades det både pingis och tv-spel och tro det eller ej men jag orkade hålla mig vaken till 12-slaget=) Dagen efter kändes det dock som om jag var fullast på festen..
 
Denna veckan har jag ett par grejer kvar på min lista som jag vill/behöver göra, bl a så börjar vår föräldrakurs idag, imorgon ska jag besikta transporten, barnrummet ska målas klart, på fredag ska vi på begravning.. Och så dyker det säkert upp lite andra grejer..
 
Nu har jag tagit paus från ridningen på riktigt.. Diskuterade det med barnmorskan i torsdags och då kom jag fram till att det känns bäst att låta bli nu. Hon är jättebra för hon har aldrig sagt till mig att sluta utan bara kommit med råd och tankar och jag har själv fått ta beslutet=)
Mamma tar ut Schackis i skogen några dagar i veckan nu så han får ändå hålla igång litegrann=)
 
Nu ska jag strax gå ut i stallet och sen måla lite!
 
Här kommer lite bilder sen sist:
 
Frans älskar att ligga i omöjliga vinklar=)
 
Trött katt
 
Söt katt=)
 
Kallbadhuset, vackert året runt men kanske allra vackrast på vintern?
 
Trött katt nr 2
 
Fönsterbrädan och spjälsängen är Frans nya favoritställen att sova på
 
Äntligen fick även vi lite snö=) Nu är det dock plusgrader igen och snön smälter.. Men vackert så länge det varade..
 
Snöpäls
 
Reinhold♥ Igår ville han så gärna ligga på magen men han är ganska tung så det gjorde ont och jag puttade ner honom, det vägrade han att gå med på så han la sig lite halvt på istället=)
 
Imorse vaknade jag till nyheten att David Bowie gått bort♥ Ännu ett musikaliskt geni har lämnat joden och som så många gånger förr pga cancern... 
Jag har inte lyssnat särskilt mycket på hans senare album utan det är de låtarna från 70- och 80-talet som jag minns bäst. Han har betytt otroligt mycket för musiken och lämnar ett enormt avtryck efter sig..
 
Här är en av mina absoluta favoriter, Under Pressure som han gjorde tillsammans med Queen, en låt som är lika rätt i tiden nu som den var för 34 år sen:
 
 
 
Var rädda om er♥