Tävling i Halmstad

Igår var jag och Schackis och tävlade i Halmstad!
Jag var anmäld till 105 och 115cm men bestämde mig i fredags att om jag är nöjd med första rundan så kommer jag stryka mig i andra pga värmen..
 
Och varmt var det, jag startade strax innan 12 och det räckte med att jag gick banan så rann svetten..
När jag red fram så var Schackis lite matt och jag fick vara på honom mer än vanligt, jag red inte fram lika länge som jag brukar, det får bära eller brista tänkte jag, men jag ville inte ta ut han för mycket, det var närmare 30 grader...
 
Väl inne på banan så kändes han något spänd men inte alls som de senaste tävlingarna...
Ettan och tvåan gick bra, till tredje hindret så hade vi korsgalopp (och jag är en idiot som inte såg till att fixa det) så han rev det hindret, sen gick resten jättebra=)
Inga tendenser till att stanna över huvud taget..
Vi var genomsvetta när vi red ut från banan och efter lite betänketid bestämde jag mig för att stryka mig, jag var nöjd med vår runda, den var någorlunda avslappnad, han hoppade fint och det var inga tveksamheter, han hoppade tom pullmangraven, liiite läskigt men han gjorde det=)
 
Jag är nöjd med mitt beslut, det hade inte varit roligt att ha han ståendes i transporten mellan klasserna och hoppa en bana till i den värmen, alltid svårt att få i dom vatten också...
 
Hyfsat trött päls efter första klassen
 
Nu blir det tävlingsuppehåll några veckor, jag ska fokusera på att bygga hull och muskler sen ska vi vara med på Hööks Sommarcup i Kungsbacka om tre veckor (där vi tog vår första vinst förra året).. I år ska jag dock rida Guldrundan, då rider man kval 1 i 1,10m kval 2 i 1,15m och finalen går i 1,20m..
 
Nu är det semester för våran del, ska bli så skönt=)
 
Igår hade Madde och Nisse den årliga sommarfesten, det blev en kanontillställning med fantastisk mat och mycket skratt!
 
Jag underhåller barnen♥
 
5-kamp!
 
Kerstin chillade i källaren, lugnt och skönt=)
 
Det var allt för nu!