Tävlingsdagen

Åh, ikväll är det bara jag och min kattpäls! Vi ska äta chips, dricka cola och titta på tv-serier på datorn, myys=) Det var längesen det bara var han och jag....
Vi har redan sovit några timmar på soffan=)

Om vi börjar med att rapportera från gårdagen då... Var i stallet och red och putsade på förmiddagen, red han i ridhuset och det gick fint=) Sen hem och duscha och göra lite ärenden på stan, hem och städa, åka till stallet och tvätta tassarna på den leriga hästpälsen, hem och duscha och sen kom Simon=) Vi var bjudna på mat till Joel och Bobby, det var himla trevligt=) Madde och Nissen var också där... Vi åt, drack (alla utom jag), spelade tv-spel och frågespel=) Tack mestaste Bobby och Joel!

Idag var det ju som sagt dags för tävling... Första regionala, därav första veterinärbesiktningen, första tävlingen på gräs, första 1,10m, första gången på över tre år som jag tog på mig min kavaj... Mycket första... Men jag måste säga att han skötte sig över förväntan! I 1m hade vi två nerslag, det ena för att han tittade för mycket på andra hindret i kombinationen, när han skulle hoppa första och det andra var för att jag tog en förhållning som han svarade lite väl bra på... Men i övrigt hoppade han riktigt bra på de flesta hinderna och faktumet att det var på gräs och att det blåste storm verkade han inte bry sig så mycket om=)

I 1,10 så hoppade han också riktigt bra, lite väl bra på andra hindret, men han petade tre bommar, men det bekommer mig inte så mycket, jag är så nöjd med att han äntligen har börjat hoppa upp sig lite och inte bara planar rätt igenom hinderna, höjden verkade han inte ha några problem med heller=) Jag är iallafall nöjd med dagen insats och väldigt lättad över att han fortfarande beter sig som en "normal" häst på tävlingarna, trots sina psykbryt på hemmaplan=) Det togs bilder av en fotograf, ska lägga ut någon när de kommit ut på hemsidan=) Jenny-Penny tog en bild på oss när vi kom in i första klassen, kika på den här! Där finns även bilder på Josse och Belle=)
Hela familjen Dahlin/Gemrud var och hejade på, jag missberäknade dock tiden i första klassen så den missade dom, men andra klassen såg dom, tyvärr var den rundan inte lika bra som första, men ändå kul att dom kom=)


Imorgon ska jag hem till Simon och äta ihop med hela hans familj... Vad fan har jag gått med på? Men det hade känts jättedumt att tacka nej, så det är väl bara att le och se glad ut och hoppas att dom inte slänger ut mig=) Han är inte så mycket för att umgås med sin familj så det tar kanske inte så lång tid=) Hans pappa har iallafall lovat att behålla byxorna på, det känns tryggt=) Häromsistens när jag var där så kom han upp i bara kallingarna, jag gjorde mitt bästa för att inte skratta ihjäl mig...

Nej, nu var det kvalitetstid med katten som väntade! Ha en bra helg, kan hända att jag inte hör av mig förrän på söndag eller så... På måndag börjar jag förresten att jobba igen! Ska bli ganska skönt faktiskt=) Men sikket väder jag har haft på mina tre veckor.. Ojoj... Skojar man inte bort=)

Låttips: En himla fin gammal bit i form av You´re the Storm med Cardigans, sjuukt bra: