Inte lägenhetsägare längre

Idag har vi skrivit sista papperna på lägenheten, lämnat nycklarna och fått pengarna, känns väldigt skönt! Vi gjorde det till slut, det som från början kändes hopplöst, att hitta ett hus vi båda ville ha (Simon var betydligt mer kritisk till husen vi kollade på och det visade ju sig vara bra i längden=), när vi, lite oväntat, hittat huset vi ville ha och vunnit budgivningen så skulle lägenheten säljas, det var väldigt svalt intresse i början men sen hittade vi två som var intresserade och tills lut hade vi en köpare...
 
Det har varit en långdragen vinter, mycket hopp blandat med oro, tankar och glädje, men nu kan vi koncentrera oss helt på vår lilla gård=)
Och våren är här! Den isbitskalla vinden har äntligen lagt sig och det är riktigt behagligt ute och så luktar det vår=) ÄNTLIGEN!
Och på söndag ställer vi om klockan till sommartid=) Eftersom jag sällan är uppe supertidigt så kommer jag bara märka av fördelen, ljust längre på kvällen=)
 
Igår var jag på tippen och tömde min överfulla transport! Isolering som var kalkad....
Det sägs att det ska hålla mössen borta men jag kan avslöja att så är inte fallet, där hade bott både det ena och det andra i den isoleringen, bl a möss... Så, gör dig själv och efterkommande en tjänst, kalka inte isoleringen...
Slängde även lite annat gött...
När jag kom hem så bar jag bort de sista spånplattorna som legat i garaget så Simon kom åt och såga ner sista biten av taket...
 
Pappa var här i lördags och rev lite mer och tog bort resten av väggen, jag tror att nästa steg nu är att sätta upp nya bjälkar i taket..
Jag ska börja plocka bort det gamla staketet snart och hoppas att det blir mjukt i backen snart så jag kan sätta upp nytt=)
 
Nu är det även klart med sällskap till pälsen, han ska bo tillsammans med en dam som heter Gilectra, jag tror och hoppas att dom kommer att trivas väldigt bra ihop=)
Min förhoppning är att kunna flytta hem han i början på maj så det drar ihop sig..
 
Jag har agerat hundrastare igår och idag när min mamma legat på sjukhuset efter en knäoperation, de är bra tokiga de små liven=)
Nu är mamma hemma igen, kan tänkas att de blev väldigt glada=)
 
Här kommer lite bilder:
 
Gamla stallet efter takrivning och utstädning
 
 
Här har resten av väggen rivits och lite mer av taket
 
 
 
 
Signe och Oskar väntar på att gå på promenad
 
 
Signe solar sig i morgonsolen, Oskar bara leker med bollar=)
 
Gossigaste hunden
 
 
Pälsen och jag tar det ganska piano just nu, anmälde mig ju till en tävling på annandag påsk men jag strök mig, känner att jag behöver vara hemma och fixa med annat, det kommer fler tävlingar=)
Men jag försöker underhålla formen iallafall=)
 
Om jag inte bloggar mer i veckan så får ni har en underbart Glad Påsk alla fina ni♥