Tävling i Harplinge

I lördags åkte jag, Simon och Schackis till Harplinge och tävlade!
 
Min plan med tävlingen var att inte ha några förväntningar, släppa tävlingsmomentet och bara fokusera på känslan och att ha roligt=)
 
Eftersom det gick så dåligt sist vi var ute och jag efter det varit inne på både det ena och det andra, t ex "han måste ha ont någonstans" eller "jag lägger ner tävlandet, kanske rent av all ridning"..
 
Därför hoppade jag en 1m + 1,10m och i första klassen gick det fint, känslan var kanon även om jag fick rida ordentligt ändå efterom det är lite lågt med 1m för honom och han gärna slarvar, men resultatet blev ett pet i omhoppningen men eftersom det endast var tre felfria så placerade vi oss på en 4:e plats=) Alltid kul att få komma in på prisutdelning=) Utöver den röda rosetten fick vi även en plakett (som många klubbar tyvärr slutat med) och en ny uppsättning grillbestick=)
 
 
 
I 1,10 rev han två hinder, det första var rent slarv från hans sida och det andra var mitt fel, jag slarvade med vägen och anridningen, men som sagt resultatet var inte fokus utan känslan och han kändes jättefin, tog tag i hindrena och hade en bra galopp=)
 
Och dessutom var han kanonfin på framridningen och framhoppningen!
Jag var jättenöjd och lättad när vi åkte hem, förmodligen är det inget fel på honom=)
 
I onsdags hopptränade vi första gången på några veckor och jag funderade på hur det skulle gå, det brukar ju bli ganska högt men han var en klippa, vi fokuserade mycket på lydighet och ridbarhet i början av passet och tränade på att hålla rätt galopp efter hinderna och där har ju högergaloppen länge varit vårat bekymmer men han höll den hela tiden=) =) =)
 
Sen hoppade vi bana på 9 hinder, 10 språng och sista gången vi hoppade så låg hinderna på ca 1,10m - 1,35m och han hoppade så jäkla bra och kändes fantastisk=) Jag var lite i ett lyckorus efteråt=) Alla tankar och allt tvivel jag haft senaste veckorna släppte och det var såå skönt=) Vi kan ju!
 
 
 
 
 
 
Nästa tävling är nästa fredag, då hoppar vi också 1m + 1,10m i Munka-Ljungby och helgen efter det så hoppar vi 1,10m + 1,20m även det i Munka-Ljungby=) Så får vi se hur det känns..
Falsterbo är helt omöjligt för oss nu och jag har lagt ner det för iår, får se om jag orkar med ett kvalförsök till nästa år... Men hellre se till så vi har en bra känsla och tycker att det är roligt än att försöka kvala in i det sista.. Surt sa räven, att vi inte kvalade men så är det...
 
Vi köpte en ny gräsklippare i måndags så nu ska det gå lättare att klippa gräset=)
Det blev en Klippo Excellent SH:
 
Röd och fin=)
 
Det var allt för ikväll! Avslutar med lite bilder=)
 
Stolt Gorillafadder♥
 
Jag har blivit lite lätt beroende av smoothies, sjukt gott och kan vara ganska nyttigt=)
 
Premiärklippt gräsmatta med Klippo! Blev jättefint trots att vi körde på högsta läget eftersom gräset var ganska långt...
 
Schackis hade fått syn på någon som gick långt borta=)
 
Ny arbetströja=)