Mår lite bättre

Idag har jag varit ledig=)

Det var inte helt fel eftersom jag igår fick gå hem från jobbet efter två timmar, mådde inte alls bra.. Hade ont i magen, huvet och var jättejättetrött, så när jag kom hem så somnade jag på soffan och sov några timmar, sen kände jag mig lite bättre och lyckades äta litegrann..

Idag har jag mått ok men inte helt hundra.. Jag lyckades iallafall ta mig ut och rasta min lille pålle=) Jag skrittade (det är det enda man kan göra nu när det är så hårt i marken överallt) ut honom i ca 50 minuter i snålblåsten, det var riktigt iskallt faktiskt.. Han var ganska spänd och rädd för det mesta så det var nog nyttigt för honom att komma ut lite och då inte bara ner till stranden...

Jag mockade även ut hans box idag, den har varit så himla tråkig det senaste, så fort jag lagt in nytt spån så har det genast blivit skitigt igen, så idag tog jag ut ALLT och strödde upp med två nya balar spån=) Det blev jättefint!

Jag tycker att han har blivit så himla tunn det senaste så för några veckor sen ökade jag hans hösilage från 11kg/dag till 13kg/dag då tyckte jag att han såg lite bättre ut men nu är han tunn igen så jag har börjat ge han hösilage i hagen med så nu får han 15kg/dag, hoppas att det ska bli lite bättre=) Han är ju ganska omusklad nu när han inte är igång riktigt, men för att bygga muskler måste han ju ha lite att bygga av=)

Jag har förstått att det inte går att kommentera de inläggen som jag gör via mobilen, det är ett känt problem och de jobbar på det.. En annan sak som inte fungerar när man bloggar genom telefonen är att lägga upp bilder, det kommer upp en massa felmeddelanden och till slut fungerar det men då ser det helt tokigt ut men när man publicerat inlägget så går det inte att ändra på det och inte heller att ta bort det, hoppas de jobbar på det med=)

Min fina systerdotter Tira fyllde 6 år i lördags, vi skulle varit där och firat henne men hon hade fått magsjuka så det blev uppskjutet, så vi ska dit på söndag istället är tanken=) Fick även reda på att jag ska bli trippelmoster i augusti=) Meja och Tira ska få ett litet syskon=)

Det var allt för nu men jag tänkte passa på att ge er ett låttips=) Hörde denna på radion igår morse när jag var på väg till stallet och den fastnade direkt, väldigt bra=)

We Are Young med Fun ft. Janelle Monáe