Utveckling

Hemma igen! Hemma i min lägenhet, hos min katt, med min säng, min dator, min dusch, min soffa, min... Ja ni fattar!

Ja, jag ska försöka ge er en lite mer sammanhängande författning om vad som egentligen hände i helgen...

Åkte dit i torsdags ju, vi var väl på hotellet runt halv nio kanske, upp på rummet, dumpa grejerna och sen skuttas ner till restaurangen. Där satt ca 25-30 Netonnet:are, glada i hågen=) Vi åt och drack litegrann, vissa mer än andra... Jag och Madde satt jämte två killar från Kundtjänst, Björn och Göran... Varenda gång Björn tilltalade Göran så började han alltid med "Göran..." Vilket fick mig att tänka på Julanta från Hipp Hipp, det blev till sist väldigt roligt=)

Simon var kanske mest förfriskad av alla och började kasta mat på Jonas.. Kan ha varit där den dittills väldigt trevliga personalen började tröttna på oss...?

På fredagen var det då dags, den stora öppningen! Vi skuttades upp vid halv sju snåret, gjorde oss anständiga och gick ner och mumsade frukost.. Sen åkte vi bort till butiken... Vi fick reda på vad våra uppgifter skulle vara under helgen.. Jag, Tina från Malmöbutiken och Johanna från Göteborgsbutiken fick ta hand om kassorna tillsammans med Madde och Maria från Kalmarbutiken... Vi stog bakom kassorna och hjälpte till där det behövdes, hoppade in lite vid luncherna osv... Det var skönt, jag var inställd på att stå i kassan hela dagarna, men så blev det inte=)

Jag och Madde skulle räkna kassorna och skåpet men det var inte helt lätt... Det tog sin tid, men vi fick till slut ordning på det=)

När vi slog upp portarna så strömmade det in folk, och då menar jag strömmade.. Helt galet! Men allt flöt på riktigt bra, allt funkade som det skulle och alla visste vad dom skulle göra... VD Anders var mycket nöjd med första dagen och det tror jag att de flesta var.. Efter 14 timmars isolering i den mycket stora, men dock instängda bunkern så fick vi åka till hotellet igen..

Vi joinade Calle o co och fick i oss lite mat och dryck... Sen gick Madde och bäddade ner sig, jag stannade och tog en öl till innan restaurangen stängde.. Sov såå gott!!

På lördag var det uppgång vid samma tid.. Frukost, jag fick tvingat i mig en macka.. Jag har svårt för att äta så tidigt på dygnet men visste att det skulle dröja ca 6 timmar till nästa matintag... Lördagen var kanske en smula mer hysterisk än fredagen, men vi stängde ju två timmar tidigare så dagen blev inte riktigt lika lång.. Bara 11 timmar..

Sen var tanken att vi skulle gått ut på stan och ätit men det slutade med att 15 pers invaderade restaurangen på hotellet, vi åt och drack.. Det var så sjukt roligt=) Jag satt jämte Westlife-Per och Skoog den äldre och så mycket har jag inte skrattat på länge...
Sen blev det förfest hos Pierre, myket trevligt.. De som bodde i rummet under tyckte dock att vi hade lite för trevligt så de var tvugna att ringa och klaga.. Klockan var inte särskilt mycket... Några stack iväg till stan men jag och Madde gick och nanade... Jag var tillräckligt trött imorse..

Vi fick en timmes sovmorgon idag, tack! Men det har varit en seeg dag... En efter en har folk åkt hem... Jag, Madde, Tina och en Malmötjej till åkte hem sist av alla.. Örebros butikschef Mattias körde oss till stationen vid 16-tiden.. Tågresan hem var lång, men oj så skönt att komma hem=)

Jag har verkligen haft skitroligt även om jag har varit så trött och sliten så jag knappt kunnat tänka..

Men, jag hade aldrig velat jobba i den butiken... Eller någon annan av butikerna.. Jag har insett att Ullared är den bästaste på alla vis.. Vi har den bästaste personalen, bästaste plåtbunkern, med fönster!! Vi har fönster!! Det har inte de andra, inte ens i lunchrummet... I Örebro satt man i ett litet rum, med två fönster ut i butiken.. Vilket betydde att alla kunder kunde gå och glo in helt obehindrat... Ty fusan! I Ullared har vi jättefina fönster ut mot verkligheten... Vi kan se vad det är för väder, om det är ljust eller mörkt... Och så har vi ett rotationsschema... Länge leve rotationsschemat!!! Vi har de bästaste spindlarna (jag ska aldrig mer klaga på dom!) och vi har de bästaste kassalådorna, de bästaste tangentborden, de bästaste handscannrarna och de bästaste rutinerna... Ullared är som Skoog så fint uttryckte det: "En plantskola". Många har börjat sina karriärer där för att den avancera till kontoret eller liknande i Borås.. Jag kan inte annat än hålla med Carl, Ullared är den vackraste Netonnetbutiken=)


Nu är det dags för mig att gå och sova, i min säng=) Skolan imorgon igen då...

Låttips: Try med Nelly Furtado

Try


Sov gott!