En helt vanlig snöig torsdag

Jag sitter och tittar på Jills Veranda och jag har gråten i halsen hela tiden, väldigt berörande program och då har jag inte sett det som jag antar blir det mest rörande, det när Kristian Gidlund är med.. Kan varmt rekommendera, de två avsnitt som gått hittills finns att se på SVT Play=)
 
Idag har jag varit med Franskatt hos veterinären, han har blivit kastrerad och chipmärkt (och här satte han sig på datorn och bestämde sig för att tvätta sig)
 
Han lyckade få fram fönster på min dator som jag inte visste fanns=)
 
 
Det gick bra men han har varit väldigt ynklig stackarn.. Jag bäddade ner honom när jag kom hem, efter någon timme vaknade han lite, då hade han kissat på sig=/ Sen gick han ut i köket ett varv och tillbaka till tv-rummet på väldigt vingliga ben och ibland stannade han och stog med huvudet ner i golvet och nästan flåsade, sen la han sig ner igen, sen ville ha upp i soffan, då somnade han i någon timme till sen vaknade han, gick runt lite, satt lite på min dator, sen gick han till trappan och ville gå till sovrummet, så jag bar upp hon och nu ligger han i sängen och sover lite till=) Hoppas han piggnar till snart...
 
Det gör så fruktansvärt ont i mammahjärtat när de inte mår bra och man inte kan göra något♥
 
När vi kommit hem så kom mamma hit med pannkaksfrukost, bästaste grannen=)
Strax innan lunch fick jag hölevernas! Kan absolut vänja mig vid det=) Kostade iof 200:- att få det hemkört men lätt värt det för att slippa släpa höbalar in och ut ur transporten var 4:e vecka..
Nu har dom en bal i hagen så de kan äta så mycket det vill på dagarna, de går ju ute mellan 7 och 21 varje dag, så får de lite mindre inne istället=)
 
Sitter och kollar ut och blir inte assugen på att rida, det blåser isvindar och snöar, men rida ska jag ju så det gäller bara att bestämma mig för vad vi ska hitta på, igår red jag på fältet och gjorde mycket galopparbete, fokuserar mycket på det eftersom det är hans viktigaste gångart för att få ett bra flyt i hoppningen, mycket fokus på att hålla formen och på att trampa ner mina hälar=) Och han var en dröm att rida! Jag satt mest med ett leende på läpparna, precis så vill jag att han ska kännas varje dag=) Han bar upp sig själv, jag behövde inte bråka med honom och han hade riktigt mycket power bakifrån=)
 
Idag blir det antingen någon form av cavaletti på åkern, om jag hittar något att bygga upp det med, eller så rider jag ut...
 
Nu får jag äta något så jag orkar med ett par timmar i kylan!
 
Slänger med det sötaste jag sett på länge i reklamväg, Budweisers Super Bowl-reklam Puppy Love, den är så fin så jag dör lite♥