Det är fredagsdag!

God fredag!
 
Japp det är fredag, solen skiner, deklarationen är inskickad, hästarna får fina fötter i detta nu och barnet sover gott=)
 
Sen sist har jag kommit igång med ridningen och det går jättebra=) Jag var rädd att jag skulle få ont i magen men det känns inte alls! Däremot känner jag att jag inte har de magmusklerna jag hade förut, och träningsvärk i rumpan och ljmskarna känns destomer och sittbenen... Vad är det me dem? När man inte har ridit på länge så gör det så fruktansvärt ont de första gångerna, byggs det upp ett skydd sen eller varför är det så?
 
Och Schackis är i storform=) Man kan inte tro att han har vilat i flera månader... Han känns jättefin och otroligt fräsch, då är han ändå 17 år iår=)
Igår bokade jag in vår första hoppträning, den 19/5 blir det, ska bli så kul!
Innan dess är tanken att jag ska hoppa på egen hand ett par gånger så vi är lite varma i kläderna...
 
Från vår premiärtur!
 
I måndags var jag och Maj på jobbet och hälsade på och jag hade mitt lönesamtal. Det var kul att träffa alla, även om några saknades.. Men på onsdag ska jag dit igen för då jobbar Palm sin sista dag så då ska jag ta farväl av honom. Han kommer att saknas mig när jag kommer tillbaka, vi har gått på samma schema i några år nu och vi har ungefär samma humor och har haft väldigt roligt genom åren.. Det kommer inte bli detsamma utan honom.
 
I helgen ska vi städa, om jag inte gör det idag, klippa gräset och på söndag ska vi till Simons föräldrar och äta lunch och så passar de Maj medans vi går in på Gekås en sväng=)
 
I onsdags var jag på ett epds-samtal. Då kollar man så att jag inte drabbats av en förlossningsdeprission och det hade jag inte, allt bra! Hade vi haft det samtalet två veckor efter förlossningen så hade svaren varit annorlunda men som tur är har det gått åt rätt håll...
 
Nu är nog hovslagaren klar snart så vi ska gå och släppa ut hästarna och göra iordning i stallet...
 
Här kommer lite bilder:
 
Mitt senaste loppisfynd, älskar den♥
 
Pappas axel är bäst=)
 
När man haft en tuff dag=)
 
 
Försökte få en bild på fröken guldlock, lite suddigt.. Hon får superhärliga lockar när hon är nybadad♥
 
Avslutar med en låt. Igår fick vi alla beskedet att Prince gått ur tiden, denna stora lilla artist.. Jag har aldrig varit ett superfan men alla har väl någon form av relation till honom.. Purple Rain är den första låten som kommer upp när jag tänker på Prince och den är fortfarande fantastisk. Prince, vila i frid♥
 
 
 
Ta hand om er♥