En veckas semester

Går väldigt fort!
 
Och blogga hinner man tydligen inte göra i all hast?
 
Vad har jag då gjort sen sist? Det är väl ca två veckor sen jag bloggade sist så jag ska försöka sammanfatta lite kort vad som hänt..
 
På Schackisfronten så skrittas det flitigt! Veterinären rekommenderade minst 10 dagars skritt innan jag börjar trava..
Och jag tänker som så att vi inte har bråttom igång så jag tänkte skritta i ca tre veckor innan jag börjar lägga in korta travstreckor, vilket blir lördag-söndag nästa helg, så en veckas skritt till..
Och nästa vecka, inte den som kommer nu utan nästa igen, så ska jag åka till Kristianstad och jobba måndag-fredag så då kommer han att få vila igen=)
Längre fram i höst kommer NetOnNet att öppna sig 14:e lagershop i Kristianstad=)
 
En annan sak jag funderat på är om jag ska klippa honom eller ej iår... Denna ständiga fråga! Nu har jag i princip bestämt mig för att inte klippa honom iår iallafall eftersom han inte kommer att vara hundra procent igång, kanske att jag klipper honom i början på nästa år när vi börjar träna lite mer...
Istället tänkte jag lägga pengar på att köpa ett rejält täcke som jag kan lägga på honom även om han är svettig:
 
 
 
Rambo Duo från HorseWear Ireland
 
Dyrt - ja, värt pengarna - ja!
 
Vi har som sagt haft en veckas semester nu, vi har mest spelat tv-spel faktiskt=) Vårat bästaste spel Borderlands har äntligen fått en uppföljare som släpptes den 21:a september=)
 
Det är ett gediget spel som vi, trots väldigt många speltimmar, ännu inte varvat. Finns jättemycket att samla, många olika kartor och fyra olika karaktärer man kan spela=) Tummen upp för Borderlands 2!
 
 
Utöver spelandet så har vi besiktigat bägge bilarna som båda två gick igenom men 0 poäng! V50:n var kanske ganska väntat men att gamle HolGeR gick igenom var desto mer överraskande=) Och roligt! Det är min gamla bil som jag haft i ca 4-5 år nu och som bara är extrabil så han används inte så mycket, men är väldigt tacksam att ha när det behövs=) Också den tråkigaste att lägga pengar på så det var väldigt skönt att han klarade sig=)
 
Jag har varit och tagit ett cellprov, så jävla obehagligt men skönt att det är gjort, bara tre år kvar till nästa!
 
Igår var vi hos Madde och Nisse och hjälpte dom att tapetsera lite i "vårat" rum och sen svullade vi i mat och glass och godis på kvällen=)
 
Ja, annars har jag väl mest varit i stallet och så.. Pälsen har varit väldigt grinig denna veckan (häromdagen hade han dessutom bitit Markus som sköter ut-/insläpp), jag tror att det beror på pälssättning.. Han har varit jättesur när jag ryktat honom och hängig, tog tempen på honom men han hade 37,7 som är fullt normalt... Vissa dagar har jag funderat på att låta honom vila för att han sett så hängig ut men så fort jag kommer upp på honom så är han sitt vanliga jag igen=)
 
Här kommer några bilder från senaste veckorna:
 
 
Ludwig har gått in i väggen=)
 
Pälsen pallade äpplen=) Det har mormor lärt honom..
 
 
Det var det!
 
Imorgon är det jobb som gäller igen, hoppas ni alla får en härlig vecka!